Πολιτική Επιστροφών

Όροι επιστροφής

  • Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο εντός 14 ημερολογιακών ημερών - έστω κι αν έχετε απλώς αλλάξει γνώμη.
  • Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της ημέρας της παραλαβής από εσάς ή από τρίτο πρόσωπο που έχει υποδειχθεί απο εσάς.
  • Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση σας αυτή με μια ξεκάθαρη έγγραφη δήλωση (π.χ. συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.  Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να σταλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με ταχυδρομείο
Εκδόσεις Καρυδάκη
Ηλεκτρονικό κατάστημα/Επιστροφές
Στροφυλίου 55,
145 64 Κηφισιά

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
returns@karydaki.gr

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης είναι αρκετό να στείλετε την έγγραφη  δήλωση σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν λήξει η προθεσμία της. Σε κάθε περίπτωση σας κοινοποιούμε άμεσα την επιβεβαίωση παραλαβής της.

  • Ο αγοραστής οφείλει να στείλει πίσω τα αγαθά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ A.E. ή να τα παραδώσει ο ίδιος στα γραφεία μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωςδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δήλωσε ότι ακυρώνει την παραγγελία του.  Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλει πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.
  • Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και η συσκευασία του θα πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή της κατάσταση χωρίς να έχει παραβιαστεί.
  • Η αξία του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου και τα μεταφορικά τέλη που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε) θα σας επιστραφούν μέσα στο χρονικό διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από  την αγορά σας.
  • Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά και πιστοποιήσουμε την ακεραιότητά τους.
  • Εφόσον το προϊόν κριθεί κατάλληλο προς επιστροφή, η πίστωση των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί  χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός και εάν εσείς έχετε συμφωνήσει για κάτι διαφορετικό, σε κάθε περίπτωση δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων εκτός από τα προβλεπόμενα των πιστωτικών ιδρυμάτων.
  • Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
  • Ο αγοραστής φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

Για την επιστροφή του προϊόντος ακολουθήστε τα 3 παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο

Μας ενημερώσετε για την απόφαση ακύρωσης της παραγγελίας σας με μια ξεκάθαρη έγγραφη δήλωση την οποία μπορείτε να στειλετε:

Ταχυδρoμικά
Εκδόσεις Καρυδάκη
Ηλεκτρονικό κατάστημα/Επιστροφές
Στροφυλίου 55,
145 64 Κηφισιά

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 
returns@karydaki.gr

Σας επιβεβαιώνουμε άμεσα για την παραλαβής της.

Βήμα 2ο

Συσκευάζετε το προϊόν με ασφάλεια στην εργοστασιακή του συσκευασία ώστε να προστατεύεται κατά την επιστροφή του. Η δ/νση επιστροφής των προϊόντων είναι:

Εκδόσεις Καρυδάκη
Ηλεκτρονικό κατάστημα/Επιστροφές
Στροφυλίου 55,
145 64 Κηφισιά

Βήμα 3ο

Τέλος επικοινωνείτε στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6250090 για να επιστρέψετε το πακέτο σας.  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να λύσουμε κάθε σας απορία είτε μέσω τηλεφώνου 210 2717140 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου returns@karydaki.gr.