Πολιτική Επιστροφών

 

Όροι επιστροφής

  • Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο μέσα στο διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών, έστω κι αν απλά έχετε αλλάξει γνώμη.
  • Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ημέρας της παραλαβής, η οποία πραγματοποιήθηκε είτε από εσάς είτε από τρίτο πρόσωπο που είχε υποδειχθεί από εσάς.
  • Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση σας αυτή με μια  έγγραφη δήλωση. Προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την αποστολή της δήλωση υπαναχώρησης είναι returns@karydaki.gr

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης είναι αρκετό να στείλετε την έγγραφη  δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν λήξει η προθεσμία της. Το karydaki.gr επιβεβαιώνει άμεσα την παραλαβή της.

  • Ο αγοραστής οφείλει να στείλει πίσω τα αγαθά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ A.E. ή να τα παραδώσει ο ίδιος στα γραφεία μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δήλωσε ότι επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν τα αγαθά επιστραφούν ακέραια και πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερολογιακών ημερών. 
  • Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και η συσκευασία του θα πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή της κατάσταση χωρίς να έχει παραβιαστεί.
  • Η αξία του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους των μεταφορικών που πλήρωσε ο αγοραστής στο karydaki.gr (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας υπόδειξη να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), θα πιστωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραλαβής των επιστρεφόμενων αγορών από το karydaki.gr, εφόσον το προϊόν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί η ακεραιότητά του.
  • Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί  χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση που υποδείξετε κάτι διαφορετικό δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα πέραν από τα προβλεπόμενα των πιστωτικών ιδρυμάτων, εφόσον προκύψουν.
  • Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
  • Ο αγοραστής φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

Η επιστροφή των προϊόντων αποτελεί μια απλή διαδικασία μέσα από τα παρακάτω 3 βήματα:

Βήμα 1ο

Μας ενημερώσετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της αγοράς σας για την απόφασή σας να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, χρησιμοποιώντας  μια  έγγραφη δήλωση την οποία μπορείτε να στείλετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση returns@karydaki.gr

Η επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης θα σας κοινοποιηθεί άμεσα.

Βήμα 2ο

Συσκευάζετε το προϊόν με ασφάλεια μέσα στην εργασιακή του συσκευασία ώστε να προστατεύεται κατά την επιστροφή του και το συνοδεύετε με την απόδειξη λιανικής πώλησης που έχει εκδοθεί από εμάς και την έχετε παραλάβει μαζί με την παραγγελία σας. Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι:

Εκδόσεις Καρυδάκη
Ηλεκτρονικό κατάστημα/Επιστροφές
Στροφυλίου 55,
145 64 Κηφισιά

Βήμα 3ο

Επικοινωνείτε με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6250090 καθημερινά 09.00-17.00, προκειμένου να διευθετήσετε την επιστροφή του πακέτου σας, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που ασκήσατε εγγράφως στο karydaki.gr  το δικαίωμα υπαναχώρησης (βλ. Βήμα 1). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.