Η Εταιρεία

 

Με μεγάλη χαρά και έντονο αίσθημα ευθύνης σας καλωσορίζουμε στο karydaki.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Καρυδάκη.

Η πορεία μας ξεκινά το 2005, ως η υλοποίηση του οράματος για βιβλία και προϊόντα που αφορούν τη σωστή πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και την αφύπνιση των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους, μέσα από ένα πρίσμα χαράς, κεφιού και δημιουργικότητας. Ποιοτικά προϊόντα εκπαιδευτικού χαρακτήρα από όλον τον κόσμο, καθώς και χαρτοσχολικά που συνδυάζουν αξιοπιστία στη χρήση και μοναδικό στυλ υπάρχουν στο portfolio μας, από την αρχή της δραστηριοποίησής μας έως και σήμερα. Παραμένουμε πιστοί στο στόχο μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών, τις προσδοκίες γονέων κι εκπαιδευτικών, την άριστη σχέση ποιότητας τιμής και κυρίως την ενεργοποίηση του παιδικού νου με στόχο την εγρήγορση, τη δημιουργικότητα και την ευχάριστη μάθηση.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η εμπειρία μας και η προσωπική επαφή με τα παιδιά, αλλά και τους φορείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την ανατροφή και την συνολική παιδεία, μας χάρισε σχέσεις εμπιστοσύνης και μια θέση στο δίκτυο βιβλιοπωλείων όλης της χώρας. Στην πορεία στοχεύσαμε στην έκδοση και μετάφραση παιδικών βιβλίων, που προάγουν τη δημιουργική σκέψη, θέτουν γόνιμους προβληματισμούς και χαροποιούν τα παιδιά μυώντας τα στην αγάπη για το βιβλίο και τη λογοτεχνία. Σπουδαίοι συγγραφείς και βραβευμένοι τίτλοι στην εγχώρια και διεθνή αγορά τίμησαν αυτή μας την προσπάθεια κι έτσι οι Εκδόσεις Καρυδάκη δεσμεύονται πάντα για σεβασμό και ποιότητα στη σχέση τους με κάθε καταναλωτή. Η τεχνογνωσία, οι διακεκριμένοι συνεργάτες μας, καθώς και η επισταμένη παρακολούθηση των διεθνών αγορών είναι οι αρωγοί μας, για τη συνεχή επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την διατήρηση της εμπιστοσύνης, που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια και προ πάντων τα παιδιά, που είναι οι πιο αυστηροί κριτές των επιλογών μας. Το αποτέλεσμα της δημιουργικής δουλειάς και της ευθύνης μας για τα προϊόντα που δημιουργούμε για τον καταναλωτή είναι η συνεχόμενη ανοδική πορεία της εταιρείας μας, οι βραβεύσεις και η διείσδυση στις διεθνής αγορές.

Ακούγοντας τις επιθυμίες των παιδιών, το 2013 περάσαμε και στο χώρο των θεατρικών παραγωγών, ανεβάζοντας με επιτυχία στην παιδική σκηνή του θεάτρου Ροές, το βραβευμένο βιβλίο των εκδόσεών μας «Η περιπέτεια των 4 εποχών» της Μαρίζας Γεωργάλου. Την αμέσως επόμενη χρονιά, προχωρήσαμε στο χώρο του e-commerce με το ηλεκτρονικό κατάστημα karydaki.gr που διευκολύνει πλέον τους καταναλωτές να επιλέγουν και να αγοράζουν άμεσα τα προϊόντα της επιλογής τους. Πιστεύοντας, ότι οι μεγάλες ιδέες έχουν αγάπη και οράματα που αφορούν τις νέες γενιές, συνεχίζουμε με πολύ κέφι και ενέργεια τις αξίες μιας πορείας αρκετών ετών, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, μα κυρίως επικοινωνώντας με τη γλώσσα που μιλούν τα παιδιά και οι έφηβοι.