Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Trying to get property of non-object στην block_block_view() (γραμμή 245 του /home/karydaki/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object στην block_block_view() (γραμμή 245 του /home/karydaki/public_html/modules/block/block.module).

Τάνγκραμ-Tangram

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 

Το Τάνγκραμ (Tangram) είναι ένα παζλ-παιχνίδι που εφευρέθηκε μεταξύ 8ου και 4ου αιώνα π.Χ. στην Κίνα.
Το βασικό σχήμα είναι το τετράγωνο που χωρίζεται σε επτά διαφορετικά κομμάτια, πέντε τρίγωνα, ένα παραλληλόγραμμο και ένα μικρό τετράγωνο. 
Μπορείτε να κάνετε σχήματα ή φιγούρες χρησιμοποιώντας και τα επτά κομμάτια, ακουμπώντας το ένα δίπλα στο άλλο και όχι πάνω σε αυτό. 
Στην συσκευασία υπάρχουν μερικά διαγράμματα από σχέδια, για να μπορέσετε να ξεκινήσετε εύκολα. Μπορείτε όμως χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας να δημιουργήσετε τα δικά σας  σχέδια. 
Υπάρχουν άπειροι τρόποι να ταιριάξετε τα κομμάτι μεταξύ τους χρησιμοποιώντας την δημιουργικότητα σας και την φαντασία σας. Το Τάνγκραμ εκπαιδεύει την δεξιότητα μας να οραματιζόμαστε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις και παράλληλα να αποκτούμε τις βασικές αρχές της γεωμετρίας. Επίσης το Τάνγκραμ μπορεί να παιχθεί σαν ομαδικό παιχνίδι.  Παράδειγμα, πολλοί παίχτες Τάνγκραμ μπορούν να βάλουν σαν στόχο να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο σχήμα.  Ο νικητής είναι ο παίκτης που θα το ολοκληρώσει πρώτος ή ο παίκτης που θα αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα που έχει προταθεί, χρησιμοποιώντας πάντα και τα επτά κομμάτια του Τάνγκραμ.

Ηλικία: 5+
Κομμάτια puzzle: 7
Διαστάσεις συσκευασίας: 14 x 22 εκ.
Υλικό tangram: Ξύλο
Κατασκευαστής: Goki
Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Εισαγωγή/Διανομή: Εκδόσεις Καρυδάκη

Τάνγκραμ-Tangram

Goki
EMAIL
Διαθεσιμότητα: 
Sold Out
Κωδικός:
GK 318_D
8,90 €
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Η συσκευασία δώρου είναι ΔΩΡΕΑΝ.