Καλάθι δώρου για νεογέννητο κορίτσι BG007

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 

Ξεχωρίστε, επιλέγοντας για το νεογέννητο και τη μαμά ένα καλάθι με πρωτότυπα δώρα από το karydaki.gr. Εσείς απλά διαλέξτε μία από τις ευχητήριες κάρτες που θα συνοδέψουν το δώρο σας, στείλτε μας τις ευχές σας και εμείς αναλαμβάνουμε να το αποστείλουμε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. 

Τα προϊόντα που επιλέγουμε για εσάς, καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις συσκευασίες των δώρων, συνάδουν με την οικολογική φιλοσοφία μας. Όλα τα υλικά κατασκευής των προϊόντων που συμπεριλαμβάνονται στην πρόταση δώρου είναι φιλικά προς το περιβάλλον, έχουν περάσει όλες τις δοκιμασίες πιστοποίησης για την ασφαλή χρήση τους, είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN71, οι οποίες αφορούν την ασφάλεια των παιχνιδιών που διακινούνται στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ κάποια από αυτά, όπως τα travel kit, είναι βραβευμένα!

Όλη η ομάδα των εκδόσεων Καρυδάκη και του karydaki.gr υιοθετεί πρακτικές που σε καθημερινή βάση ελαχιστοποιούν, αλλά και τι περισσότερες φορές μηδενίζουν την παραγωγή αποβλήτων. Μέσα στα πλαίσια του σχεδιασμού μιας αποτελεσματικής διαχείρισης των απορριμάτων θέσαμε ως στόχο την τακτική “Δεν πετάω, αλλά επαναχρησιμοποιώ” (reuse). Τα υλικά που επιλέγουμε για τη συσκευασία των δώρων είναι κατάλληλα για εκ νέου χρήση. Έτσι, το τούλι μπορεί με λίγη λεβάντα να τοποθετηθεί στις ντουλάπες σας, οι χάνδρες και το σκοινί να μετατραπούν σε στολίδι, το καλάθι να γεμίσει με φρούτα, ενώ ο φάκελος της κάρτας έχει μετατραπεί σε δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

Το καλάθι δώρου είναι από φυσικό μπαμπού, έχει διαστάσεις σε εκατοστά 24 Χ 26 Χ 8 και αποτελείται από τα εξής τέσσερα προϊόντα:

 Προϊόν: Πάνινος κύβος με κουδουνίστρα.
Ηλικία: 0+

Διαστάσεις παιχνιδιού: 8 Χ 8 Χ 8 εκ.
Υλικό παιχνιδιού:  Βαμβάκι υψηλής ποιότητας, βελούδο και φανέλα. Τα υφάσματα πληρούν το πρότυπο παιχνιδιού EN71 και συμμορφώνονται με την OEKO Standard 100 Class 1. 
Κατασκευαστής: Gollnest & Kiesel.
Χώρα προέλευσης: Γερμανία.

Εισαγωγή/Διανομή: Εκδόσεις Καρυδάκη.
 

Προϊόν: Ξύλινη κουδουνίστρα από τη σειρά HEIMESS Nature  που σχεδιάζει αποκλειστικά ξύλινα παιχνίδια από μη επεξεργασμένο ξύλο. 
Ηλικία: 0+

Διαστάσεις παιχνιδιού: Δ8,5 εκ.
Υλικό παιχνιδιού:  Ξύλο από βιώσιμα αυτόχθονα δάση. Τα ξύλινα παιχνίδια της σειράς HEIMESS Nature είναι κατάλληλα για μωρά με αλλεργίες και χαμηλό ανοσοποιητικό.
Κατασκευαστής: Gollnest & Kiesel.
Εισαγωγή/Διανομή: Εκδόσεις Καρυδάκη.
 

Προϊόν: Ξύλινο παζλ.
Ηλικία: 3+

Διαστάσεις παιχνιδιού: 19 Χ 14,5 εκ.
Κομμάτια παζλ: 24
Υλικό παιχνιδιού: Ξύλο
.
Κατασκευαστής: Gollnest & Kiesel.
Χώρα προέλευσης: Γερμανία
.
Εισαγωγή/Διανομή: Εκδόσεις Καρυδάκη.
 

Προϊόν: Τυπωμένα φύλλα ζωγραφικής τυλιγμένα σε ρολό μέσα σε μια χάρτινη συσκευασία.  Μια  έξυπνη λύση απαραίτητη για την τσάντα κάθε γονέα.
Η συσκευασία περιέχει: 5 φύλλα σχήμα 15 x 20 εκ. ·  1 μαρκαδόρο με ενσωματωμένο σφουγγαράκι.
Χαρακτηριστικά:

·      Ηλεκτροστατικό υλικό,  που μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε επιφάνειες όπως ξύλο, μέταλλο, χαρτί, γυαλί χωρίς χρήση κόλλας, καρφιού κτλ. και χωρίς ν’ αφήνει κανένα σημάδι.
·      Οικολογικό και οικονομικό προϊόν πολλαπλής χρήσης.
·      Αποτελεί εργαλείο για την καλλιέργεια της φαντασίας και δημιουργικότητας των παιδιών.
·      Μεταφέρεται εύκολα και δεν πιάνει καθόλου χώρο.
Ηλικία: 3+

Κατασκευαστής: Fidelis Consulting
Χώρα προέλευσης: Γαλλία
Εισαγωγή/Διανομή: Εκδόσεις Καρυδάκη

Καλάθι δώρου για νεογέννητο κορίτσι BG007

NEW
EMAIL
Διαθεσιμότητα: 
Άμεσα Διαθέσιμο
Κωδικός:
BG007
45 €
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Η συσκευασία δώρου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ
2102717140