Καλάθι δώρου για νεογέννητο BG002

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 

Ξεχωρίστε, επιλέγοντας για το νεογέννητο ένα καλάθι με πρωτότυπα δώρα από το karydaki.gr. Εσείς απλά διαλέξτε μία από τις ευχητήριες κάρτες που θα συνοδέψουν το δώρο σας, στείλτε μας τις ευχές σας και εμείς αναλαμβάνουμε να το αποστείλουμε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. 

Τα προϊόντα που επιλέγουμε για εσάς, καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις συσκευασίες των δώρων, συνάδουν με την οικολογική φιλοσοφία μας. Όλα τα υλικά κατασκευής των προϊόντων που συμπεριλαμβάνονται στην πρόταση δώρου είναι φιλικά προς το περιβάλλον, έχουν περάσει όλες τις δοκιμασίες πιστοποίησης για την ασφαλή χρήση τους, είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN71, οι οποίες αφορούν την ασφάλεια των παιχνιδιών που διακινούνται στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ κάποια από αυτά, όπως το παιδικό βιβλίο «Το κουμπί που κρύωνε» του Ε. Τριβιζά, είναι βραβευμένα!

Όλη η ομάδα των εκδόσεων Καρυδάκη και του karydaki.gr υιοθετεί πρακτικές που σε καθημερινή βάση ελαχιστοποιούν, αλλά και τι περισσότερες φορές μηδενίζουν την παραγωγή αποβλήτων. Μέσα στα πλαίσια του σχεδιασμού μιας αποτελεσματικής διαχείρισης των απορριμάτων θέσαμε ως στόχο την τακτική “Δεν πετάω, αλλά επαναχρησιμοποιώ” (reuse). Τα υλικά που επιλέγουμε για τη συσκευασία των δώρων είναι κατάλληλα για εκ νέου χρήση. Έτσι, το τούλι μπορεί με λίγη λεβάντα να τοποθετηθεί στις ντουλάπες σας, οι χάνδρες και το σκοινί να μετατραπούν σε στολίδι, το καλάθι να γεμίσει με φρούτα, ενώ ο φάκελος της κάρτας έχει μετατραπεί σε δημιουργική απασχόληση για παιδιά.

Το καλάθι δώρου είναι από φυσικό μπαμπού, έχει διαστάσεις σε εκατοστά 24 Χ 36 Χ 4 και αποτελείται από τα εξής δύο προϊόντα:

Προϊόν: Παιδικό βιβλίο με τίτλο “Το κουμπί που κρύωνε”
ISBN: 978-960-98963-8-2
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Εικονογράφηση: Λίζα Ηλιού
Εκδοτικός Οίκος: Καρυδάκη

Σχήμα: 14,5 x 21 εκ.
Σελίδες: 120
Επιπλέον: 26 δραστηριότητες για τα παιδιά στο τέλος της ιστορίας.
Εξώφυλλο: Σκληρό
Ηλικία: Για μικρά & μεγάλα παιδιά
Χώρα παραγωγής: Ελλάδα
 

Προϊόν: Ξύλινο παζλ τεσσάρων επιπέδων
Ηλικία: 2+

Διαστάσεις παιχνιδιού: 18 Χ 12,5 Χ 1,4 εκ.
Περιεχόμενο: 11 κομμάτια
Υλικό παιχνιδιού: Ξύλο

Κατασκευαστής: Gollnest & Kiesel
Χώρα προέλευσης: Γερμανία

Εισαγωγή/Διανομή: Εκδόσεις Καρυδάκη

Καλάθι δώρου για νεογέννητο BG002

NEW
EMAIL
Διαθεσιμότητα: 
Άμεσα Διαθέσιμο
Κωδικός:
BG002
35 €
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Η συσκευασία δώρου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ
2102717140