Η Εταιρεία

 

Με μεγάλη χαρά και έντονο αίσθημα ευθύνης σας καλωσορίζουμε στο karydaki.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Καρυδάκη.

Η πορεία των εκδόσεων Καρυδάκη ξεκινά από το 2005 ως η υλοποίηση του οράματος για βιβλία και προϊόντα που αφορούν τη σωστή πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και την αφύπνιση των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους μέσα από ένα πρίσμα χαράς, κεφιού και δημιουργικότητας.

Ποιοτικά προϊόντα εκπαιδευτικού υλικού από όλον τον κόσμο και χαρτοσχολικά που συνδυάζουν ευχάριστο χαρακτήρα, αξιοπιστία στη χρήση και μοναδικό στυλ υπάρχουν στο portfolio μας από την αρχή της δραστηριοποίησής μας έως σήμερα, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών, τις προσδοκίες γονέων και εκπαιδευτικών, την άριστη σχέση ποιότητας τιμής και κυρίως την ενεργοποίηση του παιδικού νου με στόχο την εγρήγορση, τη δημιουργικότητα και την ευχάριστη μάθηση.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η εμπειρία μας και η προσωπική επαφή με τα παιδιά αλλά και τους φορείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την ανατροφή και τη συνολική παιδεία, μας χάρισε σχέσεις εμπιστοσύνης και μια θέση στο δίκτυο βιβλιοπωλείων όλης της χώρας.

Σπουδαίοι συγγραφείς και βραβευμένοι τίτλοι στην εγχώρια και διεθνή αγορά τίμησαν αυτή μας την προσπάθεια και έτσι οι Εκδόσεις Καρυδάκη δεσμεύονται πάντα για σεβασμό και ποιότητα στη σχέση τους με κάθε καταναλωτή.

Η τεχνογνωσία, οι διακεκριμένοι συνεργάτες μας και η επισταμένη παρακολούθηση των διεθνών αγορών,  είναι ο αρωγός μας για τη συνεχή επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την διατήρηση της εμπιστοσύνης που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας κυρίως όμως στους πιο αυστηρούς κριτές – που είναι τα παιδιά-  όλα αυτά τα χρόνια.

Το αποτέλεσμα της δημιουργικής δουλειάς και της ευθύνη μας για τα προϊόντα που δημιουργούμε για τον καταναλωτή είναι η συνεχόμενη ανοδική πορεία της εταιρείας μας, οι βραβεύσεις και η διείσδυση στις διεθνής αγορές.

Το 2013 οι  Εκδόσεις Καρυδάκη πέρασαν στο χώρο των θεατρικών παραγωγών, ανεβάζοντας με επιτυχία το βραβευμένο βιβλίο τους Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ της Μαρίζας Γεωργάλου στο θέατρο Ροές.  Διαβλέποντας το επόμενο βήμα στην πνευματική ανάπτυξη της νέας γενιάς, περνά στην επόμενη φάση με νέες περιπέτειες έκπληξη.....

Κρατώντας τις αξίες μιας πορείας αρκετών ετών και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχή,  μα κυρίως επικοινωνώντας στη γλώσσα που μιλούν τα παιδιά και οι έφηβοι γεννήθηκε το karydaki.gr, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πιστεύουμε πως οι μεγάλες ιδέες έχουν πολλή αγάπη και οράματα που αφορούν τις νέες γενιές. Το karydaki.gr, μεταφέρει την αξιοπιστία, της μέχρι τώρα σχέσης μας στην πιστότητα συναλλαγών, ταχύτητα, επάρκεια προϊόντων και συνέπεια χρόνου με ένα μόλις κλικ από τον υπολογιστή σας.